El CA Palafrugell més multidisciplinari es presenta a l'Estadi

El Club Atlètic Palafrugell 2016 - 2017 es va presentar el passat 22 d'octubre a l'Estadi Municipal Josep Pla i Arbonés del municipi. Una jornada plujosa no va impedir de que atletes, esportistes i amics del club gaudissin d'una matinal esportiva i de reconeixement d'un dels clubs multidisciplinaris per excel·lència de la província.

La matinal, que va començar amb els testos atlètics a les 10 h i fins les 12.30 h, va servir també per fer un acte de reconeixement als esportistes més destacats del club que al llarg de la temporada passada varen obtenir Campionats de Catalunya i d'Espanya i també rècords del club.

Als parlaments, amb la presència del regidor d'Esports, el sr Quim Vencells, l'alcalde de Palafrugell, el sr Juli Fernàndez, i el president del club, el sr Lluís Pagès, varen destacar el paper del CA Palafrugell com a club multidisciplinari i varen encoratjar als seus esportistes a seguir obtenint aquests resultats. En acabat, varen donar un petit obsequi de reconeixement als esportistes més destacats del club de la temporada passada.

La jornada, que va cloure amb un pica-pica obert per a tots els assistents, va servir també per presentar la nova equipació del club, que a partir d'enguany vestirà amb la marca JOMA.

 

fotografia: sr Josep Mejías  (veure més)
 

 

Revista col·laboradora


 

 

Patrocinador oficial de les curses


 

 

Nutricionista oficial del club


 

 

Psicòleg esportiu oficial del club

 

 

-------------------------------------------------------
 

ESCOLA D'ATLETISME

 

 

NATACIÓ - AIGÜES OBERTES

 

 

ONCOTRAIL 2017
(7-8 d'octubre 2017)

 

top