Palafrugell descobreix el primer carril de natació al mar

(Comunicació Palafrugell): Aquest dissabte, al mirador Carles Sentís de Calella de Palafrugell, l'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández i representants del Club Atlètic Palafrugell, han fet la descoberta d'una placa commemorativa del Carril aquàtic de Palafrugell, el primer carril de natació en aigües obertes del país.

La descoberta de la mateixa placa es troba emmarcat en el cap de setmana de la Radikal Marbrava, una de les travessies de natació més importants de Catalunya i que es disputen a aigües del municipi.

El popularment conegut com Carril aquàtic de Palafrugell, d'un quilòmetre de distància, fou inaugurat fa tres anys, concretament el 18 de juny de 2013, davant d'una immensa expectació en el món de la natació i que va situar Palafrugell i el litoral gironí com a un punt de referència de l'esport, turisme i del patrimoni natural.

El carril, que uneix a través del mar els nuclis costaners de Calella de Palafrugell i Llafranc en temporada estival, és avui en dia un lloc de congregació d'amants del món aquàtic i de la natació en aigües obertes, turistes i esportistes vinguts d'arreu del país i també de l'estranger.


escrit íntegre + fotografia: Comunicació Palafrugell

 

Revista col·laboradora


 

 

Patrocinador oficial de les curses


 

 

Nutricionista oficial del club


 

 

Psicòleg esportiu oficial del club

 

 

-------------------------------------------------------
 

ESCOLA D'ATLETISME

 

 

NATACIÓ - AIGÜES OBERTES

 

 

ONCOTRAIL 2017
(7-8 d'octubre 2017)

 

 


UN VIATGE PEL CLUB
   

       

 

top