Un miler de persones fan esport i són solidàries en la quarta edició de l'Oncotrail

(PuntAvui / J.Ferrer): La quarta edició de l'Oncotrail va confirmar el creixent interès per fer esport per una causa solidària i va aplegar 138 equips inscrits i un total de 1.100 participants –la participació més alta–. Amb la col·laboració de l'Agrupació Excursionista i el Club Atlètic de Palafrugell, l'Oncotrail té com a finalitat recaptar fons per millorar les condicions de vida dels malalts de càncer i els seus familiars.
La prova havia començat a les deu i per als tres primers va acabar abans de tres quarts de vuit del vespre. El primer va ser l'equip del Mercat del Lleó AA, que va trigar 9 hores, 11 minuts i 41 segons a completar el recorregut. El van seguir el Keep Fighting Team4 (9:36:50) i l'AEP CAP (9:39:00). L'hora límit per acabar la prova és a les sis de la tarda.
 
La participació de la quarta edició supera en un 80% la de l'any passat (605 corredors de 79 equips). Un dels organitzadors de la cursa, Lluís Comet, va voler saludar la majoria dels primers equips participants només de creuar la meta. I va destacar una cosa. “És un gran èxit. Tothom ha estat molt content. I m'ha sobtat una frase que han dit uns dels participants: «Normalment quan acabo una cursa sempre dic que no hi tornaré mai més. En aquesta, tot al contrari, sí que hi tornaré.» Això vol dir que tenen ganes de repetir, que s'ho passen bé.”
 
 

Record per a dos veïns

L'alcalde de Palafrugell, Juli Fernández (PSC), va donar la sortida a la prova ahir a les deu del matí a la plaça de Can Mario, acompanyat, entre d'altres, del director territorial d'esports, Josep Pujols. Hi va haver també un emotiu record per a Fàtima Portí i Pep Higueras, que han mort recentment mentre practicaven esport i que havien de participar en l'Oncotrail.
 
 
 
text íntegre: Punt Diari - J. Ferrer
fotografia: Miquel Jofra
 
 

Revista col·laboradora


 

 

Patrocinador oficial de les curses


 

 

Nutricionista oficial del club


 

 

Psicòleg esportiu oficial del club

 

 

-------------------------------------------------------
 

ESCOLA D'ATLETISME

 

 

NATACIÓ - AIGÜES OBERTES

 

 

ONCOTRAIL 2017
(7-8 d'octubre 2017)

 

 


UN VIATGE PEL CLUB
   

       

 

top