La primera edició de l'OncoSwim recapta 5128 €

La Fundació Oncolliga de Girona i Radikal Swim varen organitzar, el passat dissabte, 11 de juny, la primera edició de l'OncoSwim, una nedada solidària que es bifurcava en dues parts: la pròpia Oncoswim, una nedada per relleus de 30 km, i la mini OncoSwim, una nedada més popular d' 1,5 km. Alguns palafrugellencs hi varen col·laborar.

En la pròpia OncoSwim hi varen participar cinc equips que, per relleus, varen completar un ambiciós circuit que enllaçava les illes Medes i la platja del Port-Bo. 30 km no-competitius en els que alguns equips varen nedar durant 

La Mini-OncoSwim, d' 1,5 km, va aplegar a més de 20 nedadors que varen fer, des de Llafranc, el propi circuït del Carril aquàtic de Palafrugell fins arribar al Port-Bo. La prova, oberta a tothom, comptava amb la presència d'Angels Swimers, que varen ajudar en tot moment als nedadors en una travessa, també, no-competitiva.


Al final, una recaptació total de 5.128 €, que aniran íntegrament destinats a l'investigació del càncer de mama triple negatiu, molt agressiu, que afecta especialment a dones joves i que actualment no existeixen teràpies agressives en contra.
 

fotografia: facebook Fundació Oncolliga Girona
vídeo: TV Costa Brava (enllaç)

 

Revista col·laboradora


 

 

Patrocinador oficial de les curses


 

 

Nutricionista oficial del club


 

 

Psicòleg esportiu oficial del club

 

 

-------------------------------------------------------
 

ESCOLA D'ATLETISME

 

 

NATACIÓ - AIGÜES OBERTES

 

 

ONCOTRAIL 2017
(7-8 d'octubre 2017)

 

 


UN VIATGE PEL CLUB
   

       

 

top